Poker-AI.org

Poker AI and Botting Discussion Forum
It is currently Mon Oct 14, 2019 2:05 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 18, 2014 4:30 pm 
Offline
New Member

Joined: Thu Dec 18, 2014 3:54 pm
Posts: 1
Let say that You made poker bot that is long turn profitable, like most of the regs. But your only problem is detection.
What would You do?

Let say that You do not have any software on main PC ( where poker client is installed ) and You get screenshot using hardware device. Reading from table is solved.
Now we have problem with input ( probably best to use hotkeys or is this to suspicious? )
I guess if You use keys, they can track your response time, thats all and that can be easily fixed with human like timings )

But then , in the end, they can use correlation between your accounts and find patterns ( if You use same bot ).
You really need different play styles to make this work.
Different play styles in PFR and FTR. This can be very difficult.
Good thing is that they need lots of hands to be sure.

Ok, we are talking about Stars, I was banned 5 times now :D
Have lots of info how they found me, but still.

Last time they found me,someone else was colluding on my table, and when they checked that table, they somehow found all my bots. First they gave me money because there was collusion on my table, then after few days they ban all my bots :( .

I see big problem in having more then one bot. If You have any good advice, please share that with me or You can send me PM.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 21, 2014 9:44 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Sat Apr 26, 2014 7:29 am
Posts: 34
Having all bots play the same way really gives you away. Add variations.

I had no problems on Stars so far, but probably played too few hands or not won enough that they would be interested in it.

[Edit:] I also use keyboard to play, not mouse.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 21, 2015 2:08 am 
Offline
Regular Member
User avatar

Joined: Wed Oct 02, 2013 5:00 pm
Posts: 63
SkyBot wrote:
I also use keyboard to play, not mouse.

Do you use the keyboard for everything? Even switching between tables? Have you ever got a captcha?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 21, 2015 1:00 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Wed May 15, 2013 10:15 pm
Posts: 42
1st post and your main concern is Stars security...

Run a search, it's a topic treated thousands of times.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 21, 2015 2:33 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Sat Apr 26, 2014 7:29 am
Posts: 34
corintio wrote:
SkyBot wrote:
I also use keyboard to play, not mouse.

Do you use the keyboard for everything? Even switching between tables? Have you ever got a captcha?

Yes. I open the tables (zoom) by hand with mouse and from there on everything is keyboard only. Never got a captcha, but I play micro and win only a little.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group