Image Image Image




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forum keeps disconnecting me
PostPosted: Mon Jun 15, 2009 11:21 am 
Offline
Senior member
User avatar

Posts: 478
Favourite Bot: Jugis Quaestus
This used to happen more in the past but now returned.
I get a situation where login is accepted but immediately disconnected seconds after.
This prevents any use of the forum and the only way I can solve it is by switching to a different machine.

any admin can help?

_________________
______________________
Was I being sloppy? John.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Forum keeps disconnecting me
PostPosted: Mon Jun 15, 2009 11:31 am 
Offline
PokerAI fellow
User avatar

Posts: 808
Favourite Bot: Lego Mindstorms
I've seen that before aswell. Not sure why it happens - but it always goes away...

Try clearing out your cookies/cache etc.

- PeppaPig


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum keeps disconnecting me
PostPosted: Sat Jun 20, 2009 7:53 pm 
Offline
PokerAI fellow
User avatar

Posts: 7731
Favourite Bot: V12
I'm also not sure why this happens. You should use less gimmicks :) - just kidding.
Try clearing cookies as Peppa suggested, and always check the "log me in automatically" checkbox.

Apart frmo that, I've seen people using anonymiziers to be ofter disconnected and need to relogin, but I don't know the issue with that. Noone really complained so far.

_________________
indiana


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: